Попуст!

Правни аспекти на системот на јавни набавки во Република Македонија и неговата усогласеност со пазарните принципи

391,00 ден (372,38 ден без ДДВ )

На залиха

Дополнителни информации

Автор/и

Издавач

ДПТУ Печатница 2-ри Август

Страници

303

Година

ISBN

978-608-4662-50-1